Schimbare sediu social in acelasi judet

BUCURESTI – ILFOV: 600 lei / 5 – 8 zile  |  ALTE JUDETE: 950 lei / 15 – 20 zile       

Sediul social al unei societati  reprezinta locul unde firma isi stabileste domiciliul administrativ, respectiv locul unde se comunica oficial actele precum si corespondenta. Sediul se stabileste potrivit actului constituitv sau statutului ( art. 227 alin. 1 din Codul Civil )  putand fi cu sau fara activitate, poate presupune activitati proprii de birou sau activitati comerciale.

Potrivit art. 17 alin. 4 din Legea nr. 31/1990, la acelasi sediu vor putea functiona  mai multe societati  numai daca imobilul,  prin structura lui si suprafata sa utila, permite functionarea mai multor societati in incaperi diferite sau in spatii distinct partajate (exista mai multe camere, sau spatiile existente sunt impartite in asa fel incat activitatea unei societati sa nu afecteze pe celelalte).

Sediul social al unei societati poate fi schimbat – in cadrul aceluiasi judet / in cadrul unui alt judet. Schimbarea poate interveni din mai multe motive, expirarea contractului de sediu, identificarea unor noi oportunitati de afaceri, etc.

Documentele necesare privind schimbarea sediului social in cadrul aceluiasi judet sunt:

  • Actul Constitutiv actualizat (redactat de catre noi ) – original
  • Actul de identitate  al asociatului / asociatiilor / administratorului – copie
  • Certificatul de inregistrare – original
  • Documentul care atestă dreptul de folosinţă asupra spaţiului cu destinaţie de sediu social – copie ( si original)
  • Stampila societatii

Tarifele includ onorariul si taxele de la Registrul Comertului. Pentru cetatenii straini se percepe un onorariu suplimentar de 200 ron / asociat. Termenul este exprimat in zile lucratoare si se va calcula din momentul in care dosarul este complet.

Pentru detalii sau pentru a programa o intalnire, va rugam sa ne contactati la:

0721.812.335

office@dynamicconsulting.ro

inapoi

Comments are closed