Schimbare denumire firma

BUCURESTI – ILFOV: 670 lei / 5 – 8 zile   |   ALTE JUDETE: 970 lei /15 – 20 zile

Potrivit art. 30 alin. 1 din  Legea nr. 26/1990, firma este numele sau, dupa caz, denumirea sub care un comerciant isi exercita comertul si sub care semneaza. Denumirea este un element de identificare obligatoriu, a carui lipsa conduce la refuzul inmatricularii societatii, respectiv la imposibilitatea dobandirii personalitatii juridice.

Denumirea unei societati  se poate rezerva la nivel national,  astfel incat nu se pot constitui doua sau mai multe societati  avand aceeasi denumire sau o denumire asemanatoare.  In situatia in care doriti sa schimbati denumirea societatii, vechea denumire nu va mai apartine, putand fi rezervata de catre orice alta persoana (inclusiv de dvs. daca doriti sa o pastrati).

Documentele necesare privind schimbarea denumirii societatii sunt:

  • Dovada verificării disponibilităţii şi a rezervării firmei ( trebuie doar sa propuneti 3 variante de denumire in ordinea preferintelor ) – original
  • Actul Constitutiv actualizat (redactat de catre noi ) – original
  • Actul de identitate al asociatului / asociatiilor / administratorului – copie
  • Certificatul de inregistrare al societatii – original
  • Stampila societatii

Tarifele includ onorariul si taxele de la Registrul Comertului. Pentru cetatenii straini se percepe un onorariu suplimentar de 200 ron / asociat. Termenul este exprimat in zile lucratoare si se va calcula din momentul in care dosarul este complet.

Pentru detalii sau pentru a programa o intalnire, va rugam sa ne contactati la:

0721.812.335

office@dynamicconsulting.ro

inapoi

Comments are closed