Deschidere punct de lucru – 1 asociat

 BUCURESTI – ILFOV:  380 lei / 5 – 8 zile  |  ALTE JUDETE: 650 lei / 15 – 20 zile

Punctul de lucru (sediul secundar) este spatiul in care se desfasoara activitatea in afara sediului social. Potrivit art.7 lit g din Legea 31/1990 , prin sediul secundar se intelege sucursala, agentie, reprezentanta sau alte asemenea unitati fara personalitate juridica, inclusiv celor de tipul sediului permanent, acesta putand fi deschis in momentul infiintarii societatii sau ulterior.

Deschiderea unui punct de lucru (sau a mai multora) dupa etapa infiintarii firmei se realizeaza prin introducerea si inregistrarea de mentiuni la Oficiul Registrului Comertului.

Documentele necesare privind deschiderea de puncte de lucru sunt:

  • Contractul de spatiu – pentru locatia in care se va afla punctul de lucru (cu datele de identificare ale proprietarilor) – copie ( si original)

In cazul in care veti inchiria un imobil, de la o persoana fizica, pentru punctul de lucru, este necesar Contractul de Inchiriere vizat de Administratia Finantelor Publice. Daca veti inchiria de la o persoana juridica, vom avea nevoie si de o copie a titlului de proprietate sau de administrare a respectivului imobil.

  • Stampila societatii

Tarifele includ onorariul si taxele de la Registrul Comertului. Pentru cetatenii straini se percepe un onorariu suplimentar de 200 ron / asociat. Termenul este exprimat in zile lucratoare si se va calcula din momentul in care dosarul este complet.

Pentru detalii sau pentru a programa o intalnire, va rugam sa ne contactati la

0721.812.335

office@dynamicconsulting.ro

inapoi

Comments are closed